Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Siirappi, tumma3.8g12kcal0g2.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g4.2g14kcal2.1g1.3g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g138kcal5.4g12.4g6.8g1.8g
Valittu annoskoko96g69kcal2.7g6.2g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g35kcal1.4g3.1g1.7g0.5g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499