Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g109kcal2.8g8.2g7g3.4g
Valittu annoskoko96g54kcal1.4g4.1g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna48g27kcal0.7g2.1g1.8g0.9g
Arvot/100g100g57kcal1.5g4.3g3.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208