Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 22g27kcal4.6g0g0.9g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g136kcal11g9.8g5.8g0.8g
Valittu annoskoko96g68kcal5.5g4.9g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g34kcal2.8g2.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.7g5.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236