Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen44g57kcal7.4g0.9g3.6g0g
Auringonkukkaöljy (100g)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK20g32kcal4.1g0.1g17.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g14kcal0.2g0.6g1.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g15g9kcal0.1g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g242kcal23.6g7.6g47g0.4g
Valittu annoskoko96g121kcal11.8g3.8g23.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g61kcal5.9g1.9g11.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g4g24.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672