Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g205kcal12.2g5.2g14.6g2.4g
Valittu annoskoko96g103kcal6.1g2.6g7.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g51kcal3.1g1.3g3.7g0.6g
Arvot/100g100g107kcal6.4g2.7g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89878