Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke12g12kcal2.2g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g91kcal5.8g10.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko96g45kcal2.9g5.3g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g23kcal1.5g2.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal3g5.5g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736