Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g25g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g13g18kcal1.8g1.8g0.4g6g
Vehnänalkio 6.2g23kcal1.8g1.9g0.6g0.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki463g259kcal39.3g23.1g0.9g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss125g43kcal1.2g5.1g1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g1748kcal165.2g123g63.2g25.8g
Valittu annoskoko950g874kcal82.6g61.5g31.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna475g437kcal41.3g30.8g15.8g6.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983