Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g141g28kcal1.4g4.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)47g32kcal0.7g7g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis94g105kcal20.6g0g2.8g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g452kcal47.6g24.4g17.6g0g
Valittu annoskoko950g226kcal23.8g12.2g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna475g113kcal11.9g6.1g4.4g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389