Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio250g701kcal6.3g8.8g70.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 238g707kcal3.6g15.1g71.3g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 100g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Hunaja 16g54kcal0.1g13.1g0g0g
Sinappi (teollinen)13g16kcal0.6g1.8g0.8g0g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Anjovis-filee, 1 kpl75g158kcal7.1g10.5g9.8g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g3490kcal43.2g130.4g305.8g16.2g
Valittu annoskoko950g1745kcal21.6g65.2g152.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna475g873kcal10.8g32.6g76.5g4.1g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171