Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g561kcal16.6g114.4g2g5.7g
Sokeri 107g434kcal0g106.7g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g503g196kcal16.6g15.6g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal13g0.3g10.6g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g63g427kcal0.6g0.6g47.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g3602kcal94g492.6g134.4g11.4g
Valittu annoskoko950g1801kcal47g246.3g67.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna475g901kcal23.5g123.2g33.6g2.9g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655