Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit313g53kcal5g6.9g0.6g5.9g
Parsakaali, pakaste, Apetit250g53kcal8.3g4.8g0g6.3g
Ruokakerma 5%, Valio125g81kcal1.9g5.2g6.2g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)250g175kcal27.5g6.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g786kcal88.4g46.8g26.8g24.4g
Valittu annoskoko950g393kcal44.2g23.4g13.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna475g197kcal22.1g11.7g6.7g6.1g
Arvot/100g100g41kcal4.7g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604