Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 52g155kcal9.7g1.3g12.5g0g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.3g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Makaroni, tumma 125g450kcal16.9g82.2g3.8g7.4g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.2g12kcal0.5g0.6g0.9g0g
Soijarouhe, vaalea 25g96kcal9.6g11.6g0.6g2.6g
Atria kevyt jauheliha167g284kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2294kcal146.6g210g88g27.4g
Valittu annoskoko950g1147kcal73.3g105g44g13.7g
Annoskoko puolitettuna475g573kcal36.7g52.5g22g6.9g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964