Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4272g7091kcal811.6g0g427.1g0g
Punajuuri 1068g410kcal10.7g73.7g2.1g26.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g801g2082kcal216.2g0g136.2g0g
Cashewpähkinä 534g3066kcal106.8g100.4g247.5g18.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2670g3204kcal90.8g96.1g267g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1417kcal0g0g160.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g34537kcal2472.2g540.4g2480.2g90.8g
Valittu annoskoko9504g17269kcal1236.1g270.2g1240.1g45.4g
Annoskoko puolitettuna4752g8634kcal618.1g135.1g620.1g22.7g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853