Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 1080g3561kcal109g626.8g37.8g124.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3240g11117kcal330.2g2268g38.9g113.4g
Vesi4500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g99g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 108g438kcal0g107.9g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 450g3979kcal0g0g450g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g38192kcal878.4g6005.4g1053.4g475.2g
Valittu annoskoko9504g19096kcal439.2g3002.7g526.7g237.6g
Annoskoko puolitettuna4752g9548kcal219.6g1501.4g263.4g118.8g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173098