Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1444g8662kcal303.2g95.3g779.6g0g
Kookoshiutale 481g3180kcal39.1g30.8g310.5g78.4g
Kananmuna kuoreton 722g1030kcal90.2g2.2g74g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1805g12993kcal1.8g1.8g1443.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g1203g698kcal108.3g60.2g2.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1203g1504kcal39.7g44.5g120.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g361g1372kcal5.1g338.2g0g0g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Raparperi 2166g729kcal14.9g119.1g2.2g30.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten60g199kcal14.1g27.1g12.6g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g60942kcal1239g1483.8g5490.4g231.2g
Valittu annoskoko9504g30471kcal619.5g741.9g2745.2g115.6g
Annoskoko puolitettuna4752g15236kcal309.8g371g1372.6g57.8g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904