Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 7255g2444kcal50.1g399g7.3g101.6g
Sokeri1923g7806kcal0g1920.6g0g0g
Vesi327g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g20498kcal100.2g4639.2g14.6g203.2g
Valittu annoskoko9504g10249kcal50.1g2319.6g7.3g101.6g
Annoskoko puolitettuna4752g5125kcal25.1g1159.8g3.7g50.8g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878