Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)800g2503kcal96g503.9g12g88g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3999g5140kcal829.8g0g199.9g0g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)400g640kcal32g16g52g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g63kcal2g1.6g5.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Arla Apetina Feta 3%240g264kcal43.2g4.8g7.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g160g458kcal80g54.4g1.6g0g
Oliiviöljy 80g707kcal0g0g80g0g
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g21758kcal2243.6g1513.2g740g294.8g
Valittu annoskoko9504g10879kcal1121.8g756.6g370g147.4g
Annoskoko puolitettuna4752g5440kcal560.9g378.3g185g73.7g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550