Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g5154g5670kcal412.4g1030.9g0g257.7g
Punajuuri, keitetty, suolaton 3617g1417kcal36.9g254.6g7.2g92.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 407g3599kcal0g0g406.9g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Riisijauhoseos, gluteeniton 271g945kcal6.8g218.7g1.5g8.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g23436kcal922g3034g832.8g727g
Valittu annoskoko9504g11718kcal461g1517g416.4g363.5g
Annoskoko puolitettuna4752g5859kcal230.5g758.5g208.2g181.8g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390