Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3840g6528kcal460.8g0g384g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)1920g2304kcal57.6g78.7g192g0g
Vesi, vesijohtovesi 768g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g480g1776kcal66.7g348g12g19.7g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1440g1224kcal44.6g66.2g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g26677kcal1523.4g992.2g1565.2g39.4g
Valittu annoskoko9504g13338kcal761.7g496.1g782.6g19.7g
Annoskoko puolitettuna4752g6669kcal380.9g248.1g391.3g9.9g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632