Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1561g5355kcal159g1092.5g18.7g54.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g360g2629kcal3.6g3.6g288.1g0g
Maito, Kevyt1201g552kcal38.4g57.6g18g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1321g1717kcal173g4g109.6g0g
Sokeri 1020g4142kcal0g1019.4g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g240g912kcal1g220.9g3.4g0g
Korppujauho 56g205kcal5.9g42g0.6g3g
Omena, keskikokoinen 200g3602g1225kcal7.2g255.7g10.8g64.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g34267kcal784.6g5578.8g898.4g245.6g
Valittu annoskoko9504g17134kcal392.3g2789.4g449.2g122.8g
Annoskoko puolitettuna4752g8567kcal196.2g1394.7g224.6g61.4g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068