Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1766g2296kcal231.3g5.3g146.6g0g
Sokeri1092g4432kcal0g1090.6g0g0g
Leivinjauhe64g112kcal3.3g24.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 835g2864kcal85.1g584.4g10g29.2g
Kuohukerma,valio,2dl1349g4585kcal27g40.5g472g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1605g899kcal136.5g80.3g3.2g0g
Sokeri 193g782kcal0g192.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka32g128kcal0g31.8g0g0g
Vadelma 2569g1056kcal25.7g105.3g20.5g95g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g34309kcal1017.8g4310g1304.6g249g
Valittu annoskoko9504g17154kcal508.9g2155g652.3g124.5g
Annoskoko puolitettuna4752g8577kcal254.5g1077.5g326.2g62.3g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168