Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2882g576kcal37.5g86.5g5.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g901g369kcal12.6g73g2.7g0g
Isot katkaravut (rainbow)1297g1297kcal298.3g0g11.7g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g721g1297kcal57.6g36g100.9g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 3603g3919kcal140.5g705.4g40g67.4g
Oliiviöljy 101g892kcal0g0g100.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g16702kcal1093g1801.8g524g134.8g
Valittu annoskoko9504g8351kcal546.5g900.9g262g67.4g
Annoskoko puolitettuna4752g4175kcal273.3g450.5g131g33.7g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614