Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g2000g1200kcal200g86g6g0g
Sokeri 3400g13801kcal0g3396.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 288g1065kcal53.3g31.7g62.5g87.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g384kcal0g95g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g55826kcal1264.6g9413.2g1335.2g284.4g
Valittu annoskoko9504g27913kcal632.3g4706.6g667.6g142.2g
Annoskoko puolitettuna4752g13957kcal316.2g2353.3g333.8g71.1g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920