Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3195g1917kcal47.9g415.3g3.2g28.8g
Lanttu 479g138kcal4.8g22g1.4g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g3195g895kcal19.2g190.1g6.4g79.9g
Ruokakerma Valio 5%1997g1198kcal24g55.9g99.8g0g
Oltermanni, perinteinen639g2300kcal159.7g0g185.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g12895kcal511.2g1366.6g592.2g234.6g
Valittu annoskoko9504g6448kcal255.6g683.3g296.1g117.3g
Annoskoko puolitettuna4752g3224kcal127.8g341.7g148.1g58.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207