Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g7218g12632kcal1371.5g0g794g0g
Sipuli 902g273kcal11.3g43.3g1.8g15.3g
Lanttu 602g174kcal6g27.7g1.8g10.8g
Porkkana 722g236kcal4.5g40.1g1.4g18.4g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g26630kcal2786.6g222.2g1598.6g89g
Valittu annoskoko9504g13315kcal1393.3g111.1g799.3g44.5g
Annoskoko puolitettuna4752g6658kcal696.7g55.6g399.7g22.3g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718