Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5121g11339kcal896.1g0g870.5g0g
Punajuuri 2560g983kcal25.6g176.7g5.1g64g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 799g2276kcal123.8g1.6g199.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g512g56kcal4.1g8.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)512g138kcal6.7g24.6g1g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g29584kcal2112.6g422.2g2153.6g145.4g
Valittu annoskoko9504g14792kcal1056.3g211.1g1076.8g72.7g
Annoskoko puolitettuna4752g7396kcal528.2g105.6g538.4g36.4g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091