Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4483g946kcal53.8g152.4g9g94.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu359g373kcal28.3g58.5g2.2g7.5g
Sipuli 717g217kcal9g34.4g1.4g12.2g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1255g3766kcal288.7g0g288.7g0g
Smetana538g2098kcal11.3g11.8g225.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g359g265kcal16.1g46.3g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 1793g3971kcal313.8g0g304.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g23272kcal1442g606.8g1665.4g227.6g
Valittu annoskoko9504g11636kcal721g303.4g832.7g113.8g
Annoskoko puolitettuna4752g5818kcal360.5g151.7g416.4g56.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799