Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g120g1083kcal0g0g120.3g0g
Sipuli (kuorittu)1444g390kcal18.8g69.3g2.9g24.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g3128g876kcal18.8g186.1g6.3g78.2g
Punajuuri 4812g1847kcal48.1g332g9.6g120.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g8390kcal171.4g1174.8g278.2g446g
Valittu annoskoko9504g4195kcal85.7g587.4g139.1g223g
Annoskoko puolitettuna4752g2098kcal42.9g293.7g69.6g111.5g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937