Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 7920g866kcal44.4g110.9g7.9g55.4g
Sokeri 576g2338kcal0g575.4g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g720g144kcal0g46.8g0g0g
Tilli, tuore 144g43kcal5.3g1.3g1.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g6782kcal99.4g1468.8g18.2g116.8g
Valittu annoskoko9504g3391kcal49.7g734.4g9.1g58.4g
Annoskoko puolitettuna4752g1695kcal24.9g367.2g4.6g29.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041