Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4800g2050kcal162.2g230.4g48g0g
Kananmuna kuoreton 1152g1643kcal144g3.5g118.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1872g6423kcal190.8g1310.4g22.5g65.5g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1440g202kcal27.4g5.8g7.2g0g
Rypsiöljy 192g1698kcal0g0g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g24031kcal1048.8g3100.2g775.6g131g
Valittu annoskoko9504g12016kcal524.4g1550.1g387.8g65.5g
Annoskoko puolitettuna4752g6008kcal262.2g775.1g193.9g32.8g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474