Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Aurajuusto75g255kcal15g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1902g900kcal48g28.4g61.2g19g
Valittu annoskoko951g450kcal24g14.2g30.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna476g225kcal12g7.1g15.3g4.8g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251