Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Bambunverso 53g7kcal0.8g0.4g0.1g0.7g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g38g63kcal0.6g3.5g5.2g0g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g5.6g14kcal0.3g2.4g0.3g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kookoskerma, kara75g187kcal3.4g1g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1903g883kcal56g30.2g57g9.8g
Valittu annoskoko952g442kcal28g15.1g28.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna476g221kcal14g7.6g14.3g2.5g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768