Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)281g309kcal64.7g0g5.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.8g2.9g0.4g3.7g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Herkkusieni 45g7.2kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g45g38kcal1.9g8.6g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g17g12kcal1.4g1.4g0.6g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g1224kcal158.2g53.2g39.6g17.4g
Valittu annoskoko952g612kcal79.1g26.6g19.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna476g306kcal39.6g13.3g9.9g4.4g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375