Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3333g216kcal36.6g14g1g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.5g0.7g22.5g0g
Hermesetas, annos 5g33g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml67g14kcal5.4g0g0.2g0.1g
Kookoshiutale 33g220kcal2.7g2.1g21.5g5.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 266g738kcal5.3g8g74.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g3004kcal155g49.6g239.6g11g
Valittu annoskoko952g1502kcal77.5g24.8g119.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna476g751kcal38.8g12.4g59.9g2.8g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512