Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 68g252kcal12.6g7.5g14.8g20.7g
Sokeri 531g2154kcal0g530.3g0g0g
Siirappi 45g137kcal0g33.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 227g750kcal4.5g6.8g79.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 64g452kcal0.5g0.3g50.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g7625kcal35.2g1191g290.4g41.4g
Valittu annoskoko952g3813kcal17.6g595.5g145.2g20.7g
Annoskoko puolitettuna476g1906kcal8.8g297.8g72.6g10.4g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297