Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)278g222kcal9.4g33.3g5.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 278g127kcal8.3g13.3g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.5g18.8g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala167g533kcal25g98.3g4.3g16.7g
Ruokasuola jodioitu 7.8g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g33g247kcal0g0g27.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2800kcal131.8g295g120.4g33.4g
Valittu annoskoko952g1400kcal65.9g147.5g60.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna476g700kcal33g73.8g30.1g8.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979