Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 584g473kcal9.2g98.3g0.3g17.5g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl117g99kcal1.6g5.1g8.2g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g1189kcal23.6g214.8g17.2g37.2g
Valittu annoskoko952g594kcal11.8g107.4g8.6g18.6g
Annoskoko puolitettuna476g297kcal5.9g53.7g4.3g9.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920