Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 284g1153kcal0g283.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton267g56kcal0.8g4.3g0g0.3g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g134g587kcal4.9g3.5g61.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g3590kcal11.4g582.8g123g0.6g
Valittu annoskoko952g1795kcal5.7g291.4g61.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna476g898kcal2.9g145.7g30.8g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113