Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino131g446kcal30.2g69.6g4.9g7.9g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g13g15kcal0.1g3g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl131g50kcal1.3g11.8g0g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Rypsiöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Basilika, tuore 8.8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g109g268kcal19.7g0.7g20.8g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g219g44kcal1.3g7.2g0.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 306g40kcal3.4g3g0.6g3.7g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2203kcal113.4g199.6g103.2g23.6g
Valittu annoskoko952g1101kcal56.7g99.8g51.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna476g551kcal28.4g49.9g25.8g5.9g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565