Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 700g194kcal8.3g28.4g1.4g14.7g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Voi 40% rasvaa 10g38kcal0.2g0.2g4.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai200g740kcal10g64g50g4g
Siirappi, tumma15g48kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2055kcal37.6g210g111.2g38.4g
Valittu annoskoko952g1028kcal18.8g105g55.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna476g514kcal9.4g52.5g27.8g9.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903