Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 3340g1739kcal395.5g3.3g13.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3340g1423kcal12.7g137g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1837g5586kcal160.8g1017.8g34.9g255.4g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Siirappi 401g1209kcal0.4g297g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g20236kcal1154.4g2968g99g531.2g
Valittu annoskoko9520g10118kcal577.2g1484g49.5g265.6g
Annoskoko puolitettuna4760g5059kcal288.6g742g24.8g132.8g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385