Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)885g239kcal11.5g42.5g1.8g15g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g123g456kcal1.2g103.5g3.7g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa3360g4469kcal638.4g23.5g201.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1120g719kcal35.8g54g39.2g0.1g
Maito, Kevyt1120g515kcal35.8g53.8g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g14775kcal1445.4g554.6g750.2g30.2g
Valittu annoskoko9520g7388kcal722.7g277.3g375.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna4760g3694kcal361.4g138.7g187.6g7.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636