Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1865g6527kcal238.7g1299.8g35.4g59.7g
Paistijauheliha 10%1865g3170kcal373g0g186.5g0g
Vesi3730g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)326g88kcal4.2g15.7g0.7g5.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g932g261kcal5.6g55.5g1.9g23.3g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%699g1189kcal48.3g9.8g104.9g14g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala103g287kcal20.5g5.1g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g23045kcal1380.6g2771.8g699.8g205g
Valittu annoskoko9520g11522kcal690.3g1385.9g349.9g102.5g
Annoskoko puolitettuna4760g5761kcal345.2g693g175g51.3g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145