Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33329g2164kcal366.2g139.8g10g0g
Kananmuna kuoreton 2197g3134kcal274.6g6.6g225.2g0g
Hermesetas, annos 5g333g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml666g140kcal53.9g0g2g0.7g
Kookoshiutale 333g2200kcal27.1g21.3g214.8g54.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2663g7383kcal53.3g79.9g745.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g30040kcal1550.2g495.2g2395.2g110g
Valittu annoskoko9520g15020kcal775.1g247.6g1197.6g55g
Annoskoko puolitettuna4760g7510kcal387.6g123.8g598.8g27.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512