Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2672g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2839g11525kcal0g2836.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2672g561kcal8g42.8g0g2.7g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1336g5866kcal49.4g34.7g614.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g35903kcal114.8g5828g1229.2g5.4g
Valittu annoskoko9520g17952kcal57.4g2914g614.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna4760g8976kcal28.7g1457g307.3g1.4g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113