Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3200g1920kcal48g416g3.2g28.8g
Lanttu 480g139kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g3200g896kcal19.2g190.4g6.4g80g
Ruokakerma Valio 5%2000g1200kcal24g56g100g0g
Oltermanni, perinteinen640g2304kcal160g0g185.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g12917kcal512g1369g593.2g234.8g
Valittu annoskoko9520g6459kcal256g684.5g296.6g117.4g
Annoskoko puolitettuna4760g3229kcal128g342.3g148.3g58.7g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207