Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3920g1131kcal39.2g180.3g11.8g70.6g
Kuohukerma,valio,2dl933g3173kcal18.7g28g326.7g0g
Siirappi, tumma373g1195kcal0.4g276.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g420g1357kcal210g126g2.1g23.1g
Jauhelihamauste, annos 15g140g4.2kcal0g1.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3733g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g13719kcal536.6g1224g684g187.4g
Valittu annoskoko9520g6860kcal268.3g612g342g93.7g
Annoskoko puolitettuna4760g3430kcal134.2g306g171g46.9g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499