Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)2400g5040kcal576g0g312g0g
Ruohosipuli 320g72kcal4.4g5.4g1.9g7.7g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1200g4080kcal264g0g312g0g
Perunasipulisekoitus 500g4000g2720kcal64g596g4g0g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g25745kcal1855.2g1292.4g1419.8g15.4g
Valittu annoskoko9520g12872kcal927.6g646.2g709.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna4760g6436kcal463.8g323.1g355g3.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576