Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 802g2647kcal16g24.1g280.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton802g168kcal2.4g12.8g0g0.8g
Sipuli 401g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.7g1.2g4.2g
Munakoiso 3207g717kcal16g99.4g6.4g80.2g
Oliiviöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow4008g14430kcal481g3006.3g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g38374kcal1072.4g6389g898.6g184g
Valittu annoskoko9520g19187kcal536.2g3194.5g449.3g92g
Annoskoko puolitettuna4760g9593kcal268.1g1597.3g224.7g46g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368