Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 2400g4568kcal414.2g133.4g262.6g13.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi1200g120kcal18g18g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1200g1920kcal96g48g156g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2220g777kcal22.2g151g11.1g31.1g
Becel juokseva, annos 10g90g594kcal0g0g66.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g2400g7920kcal288g1560g45.6g216g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19056g31798kcal1676.8g3820.8g1083.8g520.6g
Valittu annoskoko9528g15899kcal838.4g1910.4g541.9g260.3g
Annoskoko puolitettuna4764g7950kcal419.2g955.2g271g130.2g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007